عمل بینی گوشتی: هر آنچه که باید بدانید!

عمل بینی گوشتی: هر آنچه که باید بدانید!

زمان مطالعه: 7 دقیقه
مدل عمل بینی گوشتی یک روش جراحی زیبایی برای تغییر و بهبود ظاهر بینی گوشتی است که جراح غضروف‌های بینی را تصحیح کرده تا بینی با سایر اندام‌های صورت، متعادل و هماهنگ شود

آنچه خواهید خواند

در عمل بینی گوشتی، با هدف تغییر شکل ظاهری بینی و هماهنگی با سایر اجزای صورت، غضروف میانی بینی به غضروف نوک بینی پیوند می‌زنند.

در عمل بینی گوشتی، با هدف تغییر شکل ظاهری بینی و هماهنگی با سایر اجزای صورت، غضروف میانی بینی به غضروف نوک بینی پیوند می‌زنند.

عمل بینی گوشتی چیست؟

در برخی افراد، بینی گوشتی به دلیل وجود بافت بیش از حد گوشتی در بخش‌های مختلف بینی، شکل و ظاهر غیرمطلوبی دارد. این بافت گوشتی ممکن است باعث ضخامت یا بزرگی غیرطبیعی بینی شود. در این حالت، عمل بینی گوشتی به منظور تعادل و هماهنگی بینی با سایر ویژگی‌های صورت انجام می‌شود. در عمل بینی گوشتی، جراح بافت گوشتی اضافی را از داخل بینی تنظیم و تصحیح می‌کند. هدف از این عمل جراحی، ایجاد تغییراتی است که به شکل و ظاهر طبیعی و هماهنگ بینی کمک کند.

ویژگی های بینی گوشتی

ویژگی‌های بارز بینی گوشتی شامل پوست ضخیم، وجود غدد چربی فراوان در نوک بینی و پهن بودن نوک بینی است. بینی‌های گوشتی، علی رغم ظاهر بزرگ و نوک پهنی که دارند، دارای غضروف‌های نسبتا سست و ضعیف هستند. به همین دلیل، عمل بینی گوشتی نسبت به عمل بینی استخوانی دشوارتر است و نیاز به متخصص و جراح ماهری دارد که قادر به انجام این نوع عمل باشد.

مدل عمل بینی گوشتی

مدل عمل بینی گوشتی یک روش جراحی زیبایی برای تغییر و بهبود ظاهر بینی گوشتی است که جراح غضروف‌های بینی را تصحیح کرده تا بینی با سایر اندام‌های صورت، متعادل و هماهنگ شود. راه‌های انجام عمل بینی گوشتی عبارتند از:

  • تقویت غضروف: در این روش، جراح با استفاده از تکنیک‌های مختلف مانند استفاده از غضروف از مناطق دیگر از بدن (مانند گوش یا غضروف ریب) یا استفاده از مصنوعی غضروف نرم و قابل انعطاف، غضروف‌های بینی را تقویت می‌کند.
  • اصلاح شکل بینی جهت تناسب با سایر قسمت‌های صورت مانندکوچک‌کردن نوک بینی، کاهش پهنای بینی، تنظیم خطوط  بینی و تغییر شکل آن.
  • جراحی پوست و بافت اطراف جهت هماهنگی بهتر بینی با صورت
هر بیماری که قصد انجام رینوپلاستی دارد باید قبل عمل، از زوایای مختلف بینی عکس بگیرد

عکس عمل بینی گوشتی

هر بیماری که قصد انجام رینوپلاستی دارد باید قبل عمل، از زوایای مختلف بینی عکس بگیرد تا جراح بتواند همه جوانب را درنظر بگیرد. در زیر یک نمونه عکس عمل بینی گوشتی را مشاهده می‌کنید که بیشترین میزان تغییر را در ظاهر فرد ایجاد می‌کند.

تفاوت جراحی بینی گوشتی و جراحی بینی استخوانی

تفاوت اصلی بین جراحی بینی گوشتی و جراحی بینی استخوانی در نحوه اصلاح و تغییر ساختار بینی است. به‌طورکلی، جراحی بینی گوشتی مرتبط با تقویت و اصلاح غضروف‌های بینی است، در حالی که جراحی بینی استخوانی شامل تغییر در استخوان‌های بینی می‌شود.

در جراحی بینی گوشتی، تمرکز اصلی روی غضروف‌های بینی قرار دارد تا با تقویت و اصلاح آنها، شکل و اندازه بینی بهتر شود. این عمل جراحی شامل کاهش اندازه یا پهنای بینی، تغییر شکل نوک بینی و تنظیم خطوط بینی می‌شود. در این روش، جراح از طریق برش‌های کوچک درون بینی یا برخی مواقع از بیرون بینی، به غضروف‌ها دسترسی پیدا می‌کند و آنها را تقویت یا اصلاح می‌کند.

در مقابل، در جراحی بینی استخوانی، استخوان‌های بینی تغییر می‌کنند. در این نوع جراحی، جراح اقدام به تغییر اندازه، شکل یا موقعیت استخوان‌های بینی می‌کند مانند جراحی شکستن و بازسازی استخوان‌ها (رینوپلاستی استخوانی)، جراحی برداشتن استخوان‌های اضافی و یا ایجاد تغییرات در ساختار استخوانی بینی.

پس از عمل بینی گوشتی، دوره نقاهت ممکن است تا چند هفته طول بکشد

عمل بینی گوشتی قبل و بعد

قبل از جراحی بینی گوشتی حتما با جراح زیبایی متبحر و متخصصی مشورت کنید و انتظارات خود را مطرح نمایید. جراح بعد از گرفتن عکس از بینی، بررسی اندازه و شکل آن، شرایط عمل، محدودیت‌ها و خطرات احتمالی عمل را توضیح می‌دهد. در صورت نیاز، باید أزمایشات لازم قبل عمل بینی گوشتی را انجام بدهید. پس از عمل بینی گوشتی، دوره نقاهت ممکن است تا چند هفته طول بکشد و در این مدت تورم، خونریزی و ناراحتی داشته باشید. بعد عمل از انجام فعالیت‌های جسمی سنگین، عینک و برخی داروهای خاص خودداری کنید. نتایج نهایی جراحی بینی گوشتی ممکن است تا چند ماه طول بکشد تا کاملا ظاهر شود.

هزینه عمل بینی گوشتی

هزینه عمل بینی گوشتی تفاوت چندانی با هزینه عمل استخوانی ندارد و بسته به موقعیت جغرافیایی، کلینیک یا بیمارستانی که عمل در آن انجام می‌شود، تخصص و مهارت جراح زیبایی و نوع بینی انتخابی بیمار متفاوت خواهد بود. به‌علاوه اینکه بخشی از هزینه عمل بینی گوشتی ممکن است تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی یا بیمه تکمیلی قرار بگیرد. براساس تعرفه‌ اعلام شده، هزینه عمل بینی گوشتی در سال ۱۴۰۳ بین ۱۸ تا ۸۰ میلیون تومان متغیر است.

دکتر خوب برای عمل بینی گوشتی

پیدا کردن یک دکتر خوب برای عمل بینی گوشت، اهمیت زیادی دارد. در انتخاب پزشک جراح زیبایی، نهایت دقت را داشته باشید تا از عوارض احتمالی این عمل در امان بمانید. تحقیق و پرس‌وجو کنید و از نظرات و میزان رضایت بیماران برای انتخاب دکتر خوب برای عمل بینی گوشتی استفاده کنید. تخصص و مهارت جراح و میزان خوشنامی او را هم درنظر بگیرید.

بهترین روش عمل بینی گوشتی

چند روش مختلف برای جراحی بینی گوشتی وجود دارد و بهترین روش بستگی به نیاز و شرایط بیمار، و تشخیص جراح زیبایی دارد. بهترین‌ روش‌های عمل بینی گوشتی عبارتند از:

  • رینوپلاستی باز با برش روی پوست بینی و لب بالایی انجام می‌شود و امکان تغییر شکل و اندازه بینی را فراهم می‌کند.
  • رینوپلاستی بسته که برش‌ها در داخل بینی انجام می‌شود و برش بیرونی ندارد. این روش، تغییر ظاهری کمتری دارد و زمان بازیابی آن ممکن است کمتر از روش باز باشد.
  • رینوپلاستی غیرجراحی با کمک تزریق اسید هیالورونیک برای تغییرات کوچک بینی که نیازی به بیهوشی ندارد. این روش موقتی است و باید تجدید شود.
  • رینوپلاستی ترمیمی برای افرادی که سابقه جراحی بینی نامناسب داشتند و دچار انحراف، کجی بینی یا افتادگی بینی شدند.
افرادی که ظاهر بینی گوشتی با پوست ضخیم دارند و خواهان کاهش حجم یا تغییر شکل بینی هستند.

عمل بینی گوشتی برای چه افرادی مناسب است؟

عمل بینی گوشتی یا رینوپلاستی برای افراد با شرایط زیر مناسب است:

  • افرادی که ظاهر بینی گوشتی با پوست ضخیم دارند و خواهان کاهش حجم یا تغییر شکل بینی هستند.
  • افرادی که به دلیل بینی گوشتی، از تنگی نفس، عدم توانایی در تنفس به طور صحیح و یا انسداد مجرای هوایی رنج می‌برند.
  • افرادی که از شکل و ظاهر بینی خود ناراضی هستند مانند تغییرات در انحنای بینی، طول بینی، عرض بینی، نسبت بینی با سایر اجزای صورت.

مزایای عمل بینی گوشتی چیست؟

از مزایای عمل بینی گوشتی عبارتند از:

  1. بهبود شکل و ظاهر بینی با تغییر اندازه، شکل و انحناهای بینی و تناسب آن با سایر اجزای صورت
  2. اصلاح مشکلات تنفسی و بهبود کیفیت زندگی و فعالیت‌های روزمره افراد
  3. افزایش اعتماد به نفس در افرادی که از شکل و ظاهر بینی خود ناراضی هستند
  4. نتیجه عمل دایمی است

آیا بینی گوشتی بعد از عمل به حالت قبل بر می‌گردد؟

عمل بینی گوشتی با هدف تغییر شکل و ظاهر بینی انجام می‌شود و نتایج آن برای طولانی مدت است. با این حال، در برخی موارد خاص، ممکن است در طول زمان تغییرات کوچکی در بینی رخ دهد. عواملی مانند التهاب، ترمیم ناقص، تغییرات طبیعی بدن ممکن است روی بافت‌های نرم بینی و نتیجه جراحی تاثیر گذاشته و باعث بروز تغییرات کوچک در شکل بینی شوند. اما باید توجه داشت که این تغییرات معمولا به حدی کوچک هستند که توسط افراد دیگر قابل تشخیص نیستند. برای اینکه بینی گوشتی بعد از عمل به حالت قبل برنگردد، باید مراقبت‌های بعد از عمل را جدی بگیرید.

بهترین سن برای عمل بینی گوشتی

بهترین سن برای عمل بینی گوشتی نیاز به بررسی شرایط و عوامل مختلفی دارد و نمی‌توان سن مشخصی را به عنوان بهترین سن تعیین کرد. در عموم موارد، پزشکان و جراحان زیبایی توصیه می‌کنند که عمل بینی گوشتی پس از پایان رشد بینی و استقرار نهایی ساختار صورت انجام شود. در بیشتر موارد، رشد بینی تا سن ۱۵-۱۶ سالگی ادامه می‌یابد. در این دوران، تغییرات در شکل و اندازه بینی ممکن است ادامه یابد. بنابراین، بهتر است عمل بینی گوشتی تا پس از پایان رشد انجام نشود.

بهترین راه برای تعیین زمان مناسب برای جراحی بینی گوشتی، مشورت با جراح زیبایی است. آنها می‌توانند بر اساس شرایط شخصی بیمار، سن، ساختار بینی و نیازهای خاص بیمار، بهترین زمان را برای انجام عمل بینی گوشتی تعیین کنند.

برای کاهش عوارض و بهبود سریع‌تر، مراقبت‌های بعد از عمل بینی گوشتی را جدی بگیرید

آمادگی قبل و بعد از عمل بینی گوشتی

اولین گام برای آمادگی قبل عمل بینی گوشتی، مشورت با جراح زیبایی متبحر و خوشنامی است که میزان رضایت بالایی دارد. اگر داروی خاصی مصرف می‌کنید، به پزشک اطلاع دهید. روز قبل عمل از خوردن غذا و نوشیدنی خودداری کنید تا ریسک عوارض بیهوشی به حداقل برسد. بهتر است از هفته قبل عمل، از مصرف دخانیات و الکل خودداری کنید. برای کاهش عوارض و بهبود سریع‌تر، مراقبت‌های بعد از عمل بینی گوشتی را جدی بگیرید. بهتر است استراحت کافی داشته باشید و از فعالیت‌های سنگین اجتناب کنید. کمپرس یخ می‌تواند التهاب و ورم در ناحیه بینی را کاهش دهد. داروهای ضدالتهاب و آنتی بیوتیک تجویزی پزشک را حتما سرموعد مصرف کنید. از فعالیت‌هایی که ممکن است که به بینی فشار یا ضربه وارد کنند مانند ورزش‌های سنگین، برخورد با توپ‌ یا فعالیت‌هایی که باعث افتادن یا ضربه خوردن به بینی می‌شوند، تا زمانی که پزشک اجازه نداده، خودداری کنید.

عوارض و خطرات عمل بینی گوشتی چیست؟

عمل بینی گوشتی یا جراحی رینوپلاستی، مانند هر عمل جراحی دارای عوارض و خطراتی است که ممکن است در برخی افراد دیده شود:

  • خونریزی
  • التهاب و عفونت
  • تغییر حس بویایی و چشایی
  • تغییر شکل و اندازه بینی که با انتظارات فرد مطابقت ندارد
  • مشکلات تنفسی
  • عوارض بیهوشی مانند تهوع، استفراغ، خواب آلودگی، عفونت ریه، خونریزی داخلی و عوارض حاد مربوط به داروهای بیهوشی

کلام آخر

عمل بینی گوشتی از جراحی‌های زیبایی پرطرفدار است که درمقایسه با جراحی زیبایی بینی‌های استخوانی، سخت‌تر است و مراقبت بیشتری می‌طلبد. برای اینکه ریسک و عوارض عمل بینی گوشتی به حداقل برسد، و ظاهر بینی مطابق خواسته‌تان باشد، باید دکتر خوب برای عمل بینی گوشتی انتخاب کنید. در صورتی که قصد انجام عمل بینی گوشتی دارید، بهتر است با جراح پلاستیک و زیبایی مشورت کنید و انتظارات و خواسته‌تان را مطرح نمایید.

اشتراک گذاری:

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پیشنهاد سردبیر

پربازدیدترین ها

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.
جستجو
جستجو

مطالب مرتبط

ماسک برنج

ماسک برنج، طبیعی ترین ماسک کره ای که در دنیا حرف اول را می زند!

در دنیایی که زیبایی بیشتر از همیشه به بخشی از سبک زندگی ما تبدیل شده، بسیاری از ما به دنبال...
دختری با چشم های آبی و میکاپ براق به عنوان ترند آرایشی بهار ۱۴۰۴

برترین ترند آرایشی بهار ۱۴۰۴ که باید امتحان کنید؛ از پوست درخشان تا رژگونه‌های جسورانه!

سال ۲۰۲۴ برای دنیای آرایش فوق‌العاده بود! از سایه چشم آبی گرفته تا رژ لب کرنبری، ترندهای متنوعی در مرکز...

بهترین برند کانسیلر ایرانی و خارجی برای پوشش لک و تیرگی‌ها؛ ۸ کانسیلر برتر ایرانی و خارجی!

کانسیلر یکی از ضروری‌ترین محصولات آرایشی برای داشتن پوستی بی‌نقص و یکدست است که تیرگی‌های دور چشم، لک‌ها و جای...